Референтни обекти

Създаването на жизнено пространство е предизвикателство. Едно предизвикателство между естетика и акустика. Между форма и функционалност. Всички тези аспекти са важни при създаването на жизнено пространство и трябва да съответстват на Вашите нужди. Но се нуждаете от познания и опит, за да ги съчетаете и получите нужната хармония. Благодарение на повече от 40 000 служители в над 90 държави по целия свят, запазената марка Кнауф предлага изключително богата гама от продукти, които присъстват в целия процес на съвременното строителство - от цялостни енергоефективни системи до довършителни работи в интериора на сградите.

Назад

Хотел Дипломат Плаза гр. Луковит

В обекта е изпълнена система за външни стени W333 с влагоустойчива гипсфазерна плоскост Vidiwall HI, която е изключително икономично, устойчиво и екологично решение за външна фасадна стена на сгради с метална или стоманобетонна конструкция. Конструкцията на бъдещата стена се състои от хоризонтални и вертикални метални профили Кнауф. Междинните между профилите се запълват с минерална вата, повишаваща топлотехническите характеристики на стената.

В сградата са монтирани и преградни стени Кнауф, представляващи единична конструкция от метални профили съчетана с двуслойна облицовка с гипсови плоскости от всяка страна.

Обект: Хотел Дипломат Плаза гр. Луковит
Главен изпълнител: Стройпродукт ЕООД
Вложени продукти и системи: Система за външни стени W333 с влагоустойчива гипсфазерна плоскост Vidiwall HI, системи за преградни стени W112;
Статус: Завършен