Референтни обекти

Създаването на жизнено пространство е предизвикателство. Едно предизвикателство между естетика и акустика. Между форма и функционалност. Всички тези аспекти са важни при създаването на жизнено пространство и трябва да съответстват на Вашите нужди. Но се нуждаете от познания и опит, за да ги съчетаете и получите нужната хармония. Благодарение на 35 000 служители в 86 държави по целия свят, запазената марка Кнауф предлага изключително богата гама от продукти, които присъстват в целия процес на съвременното строителство - от цялостни енергоефективни системи до довършителни работи в интериора на сградите.

Назад

Адора 2 Бизнес център

Адора 2 Бизнес център в гр.София е един от референтните обекти на Кнауф България. Офис сградата е с РЗП 19400 m2 с проектант: Архитектурно студио СКИЦА. В сградата са изпълнени преградни стени, окачени тавани и предстенни обшивки с гипсови плоскости и метални профили Кнауф.

Обект: Адора 2 Бизнес център
РЗП: 19400 m2
Архитект: Архитектурно студио СКИЦА
Вложени продукти и системи: Cleaneo Akustik са използвани в конферентните зали, системи за стени с гипсфазерна плоскост Vidiphonic, системи с циментовите плоскости AQUAPANEL® INDOOR и AQUAPANEL® OUTDOOR
Статус: Завършен