Референтни обекти

Създаването на жизнено пространство е предизвикателство. Едно предизвикателство между естетика и акустика. Между форма и функционалност. Всички тези аспекти са важни при създаването на жизнено пространство и трябва да съответстват на Вашите нужди. Но се нуждаете от познания и опит, за да ги съчетаете и получите нужната хармония. Благодарение на повече от 40 000 служители в над 90 държави по целия свят, запазената марка Кнауф предлага изключително богата гама от продукти, които присъстват в целия процес на съвременното строителство - от цялостни енергоефективни системи до довършителни работи в интериора на сградите.

Назад

Maritim Hotel Paradise Blue Albena

Хотелът е част от престижната хотелска група Maritim. Разполага с напълно оборудвана мултифунционална зала с капацитет до 500 места. В обекта са изпълнени системи за преградни стени с гипсфазерни плоскости; системи за окачени тавани с гипсфазерни плоскости D 112, D 116, системи за предстенни обшивки W 623 и шахтови стени W 628 B, сух под с Vidifloor DUO гипсфазерни плоскости F 135. 

Обект: Maritim Hotel Paradise Blue Albena
Главен изпълнител: Техно-Инвест ЕООД
Архитект: Албена Дизайн – арх. Весела Петкова и арх. Светла Коларова
Вложени продукти и системи: Системи за преградни стени и окачени тавани с гипсфазерни плоскости; системи за предстенни обшивки W 623 и шахтови стени W 628 B, сух под с Vidifloor DUO гипсфазерни плоскости;
Статус: Завършен