Референтни обекти

Създаването на жизнено пространство е предизвикателство. Едно предизвикателство между естетика и акустика. Между форма и функционалност. Всички тези аспекти са важни при създаването на жизнено пространство и трябва да съответстват на Вашите нужди. Но се нуждаете от познания и опит, за да ги съчетаете и получите нужната хармония. Благодарение на повече от 40 000 служители в над 90 държави по целия свят, запазената марка Кнауф предлага изключително богата гама от продукти, които присъстват в целия процес на съвременното строителство - от цялостни енергоефективни системи до довършителни работи в интериора на сградите.

Назад

ВИТТЕ Аутомотив България ЕООД

ВИТТЕ Аутомотив е сред технологичните лидери в областта на мехатронните системи за заключване, като непрекъснато инвестира в разработването на иновативни системни решения за ключалки, предни и задни капаци, интериор и седалки. 

Фотограф: Мартин Попов

Обект: ВИТТЕ Аутомотив България ЕООД
Главен изпълнител: Кордеел България
Архитект: Арх. Георги Стоянов - Архитектурно Дизайнерско Студио
Вложени продукти и системи: Системи за преградни стени с двуслойна облицовка с гипсови плоскости от всяка страна- W112; Системи за окачени тавани D112, Огнезащитни облицовки на метални греди и колони с гипсфазерна плоскост Knauf Vidifire A1; Кнауф шахтови стени- W628B;
Статус: Завършен