Референтни обекти

Създаването на жизнено пространство е предизвикателство. Едно предизвикателство между естетика и акустика. Между форма и функционалност. Всички тези аспекти са важни при създаването на жизнено пространство и трябва да съответстват на Вашите нужди. Но се нуждаете от познания и опит, за да ги съчетаете и получите нужната хармония. Благодарение на повече от 40 000 служители в над 90 държави по целия свят, запазената марка Кнауф предлага изключително богата гама от продукти, които присъстват в целия процес на съвременното строителство - от цялостни енергоефективни системи до довършителни работи в интериора на сградите.

Назад

Garitage Park

Комплексът се състои от две ниски офис сгради, спортна зала Левски Арена, както и училище. Офисните сгради са решени с партер и 5 етажа. Училището разполага с три нива, като е предвидено за 500 деца. Към него са обособени спортна зона с открити спортни игрища и спортна зала. Освен преградни стени, предстенни обшивки и окачени тавани в обекта са вложени следните специални системи Кнауф:

AQUAPANEL INDOOR - водоустойчива циментова плоскост, в комбинация с Optimum профили и профили с антикорозионна защита;

Vidiphonic - гипсфазерна плоскост за повишаване на звукоизолацията;

Cleaneo Akustik - перфорирани гипскартонени плоскости за акустика и пречистване на въздуха;

Обект: Garitage Park
РЗП: 167 000 кв.м
Главен изпълнител: Джи Пи Груп - АД
Архитект: Стивън Джордж Интернешънъл - България - ООД; Планинг - ЕООД
Вложени продукти и системи: Системи за преградни стени, предстенни обшивки и окачени тавани: W112, W113, W115, W116, W362, W365, W623, W628, D112, D131, D161, D12;
Статус: в процес