Референтни обекти

Създаването на жизнено пространство е предизвикателство. Едно предизвикателство между естетика и акустика. Между форма и функционалност. Всички тези аспекти са важни при създаването на жизнено пространство и трябва да съответстват на Вашите нужди. Но се нуждаете от познания и опит, за да ги съчетаете и получите нужната хармония. Благодарение на 35 000 служители в 86 държави по целия свят, запазената марка Кнауф предлага изключително богата гама от продукти, които присъстват в целия процес на съвременното строителство - от цялостни енергоефективни системи до довършителни работи в интериора на сградите.

Назад

Collider Activity Center

Спортно-развлекателният комплекс Кулайдер Активити Център е разположен в рамките на София Тех Парк, намиращ се на бул. Цариградско шосе. В сградата са помещават офиси на различни високотехнологични брандове, както и спортен център с катерачни зали.

Използвайки стандартна конструкция на две нива от CD метални профили, съчетана с облицовка от перфорирани акустични плоскости Cleaneo Akustik, се създава акустично ефективна система за таван тип D127.

Обект: Административна сграда
РЗП: 13 013m2
Главен изпълнител: ГБС
Архитект: "Интоарх"
Вложени продукти и системи: W112; W113; W623; W626; W628; W312; D112; акустични плоскости Cleaneo Akustik, гипсови плоскости Кнауф, метални профили Кнауф, циментова плоскост Aquapanel Outdoor, гипсфазерни плоскости Vidiphonic
Статус: Завършен