Референтни обекти

Създаването на жизнено пространство е предизвикателство. Едно предизвикателство между естетика и акустика. Между форма и функционалност. Всички тези аспекти са важни при създаването на жизнено пространство и трябва да съответстват на Вашите нужди. Но се нуждаете от познания и опит, за да ги съчетаете и получите нужната хармония. Благодарение на 35 000 служители в 86 държави по целия свят, запазената марка Кнауф предлага изключително богата гама от продукти, които присъстват в целия процес на съвременното строителство - от цялостни енергоефективни системи до довършителни работи в интериора на сградите.

Назад

Sofia Outlet Centre

„София Аутлет Център” е първият търговски комплекс в България, разработен по световните стандарти за такъв тип търговски обекти. София Аутлет Център предлага не само възможности за шопинг, но и други приятни занимания за едно наистина пълноценно изживяване.

 

X

Обект: Търговски център
РЗП: 15 000 m2
Главен изпълнител: Строй-Консулт ЕООД
Архитект: архитектурно бюро Студио 17,5 - С
Вложени продукти и системи: различни системи вътрешни преградни стени с гипскартон и гипсфазер W111, W112, W113, W115, W116; предстенни обшивки W623; външни облицовки с Vidiwall HI W362; окачени тавани D112; ревизионни клапи Alutop
Статус: Завършен