Актуално

Официално връчване на наградите от кампанията „Устойчиви заедно 2“

Кампанията за фасадна топлоизолация с каменна вата на Кнауф България и Кнауф Инсулейшън „Устойчиви заедно 2“ 2021 се проведе при изключителен интерес от крайни потребители, монтажници и монтажни бригади. На 8.12.2021г. бе проведена томбола между всички участници, изпълнили условията на кампанията.

За втора поредна година, Кнауф България и Кнауф Инсулейшън предложиха безвъзмездна експертна консултация на майстори и собственици при полагане на система за фасадна топлоизолация, за да бъдат гарантирани отлични резултати и висока дългосрочна ефективност.

Професионалната консултация, съдействие и контрол на целия процес от страна на инструкторите на Кнауф е причината Васко Денков да вземе решение за участие в кампанията „Устойчиви заедно 2“ и да топлоизолира фасадата на своята къща с продуктите на Кнауф България и Кнауф Инсулейшън. Той е единият от двамата участници, изтеглени чрез жребий, които получават гифт карта с награда от 1000 лева за завършен обект според всички правила и условия на кампанията. Наградата бе връчена лично от г-н Борислав Борисов, управител на Кнауф България.

Фамилната къща на Васко Денков е санирана с топлоизолационната система на Кнауф България, мазилка Conni, и с 10 см каменна вата от Кнауф Инсулейшън. Собственикът е впечатлен от организацията на кампанията, професионализма  и начина на провеждане на консултациите по време на монтажа, както и от препоръчаната от Кнауф монтажна бригада.

 

 ETICS2_nagrajdavane_Vasko_Denkov_Knauf

Другият изтеглен печеливш участник е монтажникът Андрей Андреев - той също получава гифт карта на стойност 1000 лв. за професионално положена фасадна топлоизолационна система с каменна вата при спазени всички технологични изисквания на включените продукти в кампанията. Наградата бе връчена от арх. Цветелена Младенова – Кнауф Инсулейшън . Освен гифт карта, Андрей получи пълна консултация и техническо съдействие в процеса на работа, професионални инструменти и облекло, сертификат за изпълнен обект и възможности за бъдещо партньорство.

Андрей благодари за съдействието и консултациите, които е получил от експертите на Кнауф България и Кнауф Инсулейшън, като сподели че е получил ценен опит и съвети. Коментира също така своята обратна връзка от клиентите, които вече оценяват разликата в комфорта на помещенията и отбелязват още при първите студове, че благодарение на системата Кнауф, домовете им са по-топли и значително по-добре шумоизолирани от преди.

 ETICS2_nagrajdavane_Andrei_Andreev_Knauf_Insulation

Ние от Кнауф България и Кнауф Инсулейшън се радваме на добрите резултати от кампанията и  планираме следващи активности в полза на собственици и монтажни бригади. Вярваме, че в бъдеще ще има още повече доволни от своите комфортни домове клиенти и все по-добро  партньорство с професионалистите, които ценят високо качествата и резултатите от работата с иновативните ни продукти.

Повече за кампанията „Устойчиви заедно“ прочетете тук: https://fassadeknauf.com/

Други новини