Актуално

Историята на Фейсбук страницата на Кнауф България

Верен на своите търговски партньори, Кнауф България е на разположение всеки ден в процеса на работа за обратна връзка, въпроси за продукти и системи, обучения и събития, тънкости по време на проектиране или монтаж, съвети и препоръки.

Преди 10 години решихме, че можем да бъдем още по-полезни, като създадем публична страница, където да имаме двустранна връзка, да публикуваме информация за всички, да получаваме въпроси и коментари, да споделяме заедно своя опит…

Преди 10 години решихме да създадем Facebook страница на Кнауф България.

Така започна нашата инициатива да бъдем по-близо до вас.

Благодарим Ви, че 10 години сте заедно с нас, че сме съмишленици и че сме много – повече от 40 000 души с общи идеи и ценности, с обща визия за бъдещето на света като по-екологично, иновативно, здравословно и комфортно място за живеене. Заедно с Вас успяваме да гарантираме все по-висок стандарт и качество на живот, все по-устойчиво развитие.

Защото Кнауф е много повече от присъствие в офиса, склада или строителния обект. Кнауф е ръцете на всеки от Вас, Кнауф са нашата обща традиция, настояще и бъдеще.

 

Така започна историята на Кнауф България във Facebook...

    

Организирахме събития, които споделяхме с Вас:

 

Имаше събития, в които Ви канихме, за да се запознаем и споделим опит:

Много от Вас се възползваха от платформата и споделиха мнението си в страницата ни:

Други споделиха своя опит с Кнауф продукти и системи:

Направихме Ви част от подкрепата на бъдещите млади професионалисти:

 

Опознавахме се и бяхме по-близо:

Бяхме предизвикателни, градихме заедно и се радвахме на добрите постижения и награди:

 

Защото Кнауф е не само производител на строителни материали, а училище за професионални умения. При нас занаята не се краде, даваме го доброволно.

Благодарим Ви за доверието!

 

Това голямо число от 40 000 последователи не е случайно. Всеки от тях иска да постига качествени резултати и знае как да го направи. Радваме се, че има толкова много хора, които споделят нашите ценности и припознават себе си в бранда Кнауф.

Искаме да зарадваме нашата Кнауф общност от последователи с томбола и награди!

 

40 Кнауф подаръка за 40 последователи!

По случай достигането на 40 000 последователи на Фейсбук страницата на Кнауф България сме подготвили томбола с подаръци за всички, които харесват и следят нашата страница!

Споделете в коментар „С какво Ви е полезна Фейсбук страницата на Кнауф България“ нека стане още по-интересна и да я направим търсен партньор при всички въпроси и професионални предизвикателства.

Всеки, който остави своето мнение в коментар под публикацията до 31.10.2022 г., ще участва в томбола за 40 Кнауф подаръка.

Линк към Фейсбук страницата на Кнауф България ТУКhttps://www.facebook.com/bg.knauf

Награди

След приключване на Кампанията, в рамките на 5-дневен срок, ще бъдат изтеглени 40 победители, които ще получат по една награда. Наградите ще бъдат:

- 10 броя професионални гащеризони Кнауф

- 10 броя тениски Кнауф

- 10 броя шапки с козирка

- 10 броя ароматизатори за кола

Общи условия

Официалните правила на кампанията може да видите ТУК.

 

Участвайте в томболата! Да празнуваме заедно!

Други новини