Гладки тавани

Назад
 • D111

  Система изградена на дървена конструкция на две нива, която може да се комбинира с различни видове облицовка, според изискванията на тавана.

 • D112

  Система изградена на метална конструкция от CD метални профили на две нива (носещи + монтажни), която може да се комбинира с различни видове облицовка, според изискванията на тавана.

 • D113

  Ниски конструктивни височини се постигат с конструкция от CD метални профили на едно ниво, като носещите и монтажните профили се кръстосват със специални връзки, а облицовката се избира според нуждите на тавана.

 • D116

  За да поеме конструкцията, високи товари се изгражда от носещи UA метални профили и монтажни CD метални профили, а облицовката се избира според нуждите на тавана.

Продукти и Приложение

Като лидер в иновациите Кнауф наложи системите от сухо строителство като символ за качество и дълготрайност. Акустичните, пожарозащитни, топло- и шумоизолационни качества на гипсовите плоскости предоставят възможност за многообразно приложение. Кнауф предлага възможност за модерно и сигурно строителство.