Ние знаем как

Кнауф България разработва концепция под мотото „Ние знаем как“, която представя перфектно съчетана продуктова гама и системни решения в специално обособени зони във все повече от складовете на своите партньори. „Ние знаем как“ символизира стратегията ни по най-добрия начин и ни отличава сред конкурентите. За по-лесното ориентиране на клиента стелажите с продукти на марката Кнауф са подредени и отличени с информационни и описателни табла, съдържащи всички важни характеристики. А монтираните мостри онагледяват изпълнението на основните системни решения. Във всеки един склад в страната, приложил концепцията за мърчандайзинг на Кнауф, е организирана демонстрация за клиентите и специализирани обучения за персонала. Професионалисти и любители в бранша научиха от нашите специалисти как най-лесно и бързо се обработват и шпакловат фуги; тънкости при завършването на вътрешни и външни ъгли; за шпакловането на стени от гипсови плоскости с готовите смеси Super Finish, Finitura, Fill&Finish; за полагането на саморазливни подови смеси и монтаж на окачен таван от перфорирани гипсови плоскости Cleaneo Akustik. Заповядайте в складовете на нашите партньори, за да получите не просто строителен продукт, а и знанието как да го използвате по най-лесния начин!

Партньори

 • Алекс Гарант ООД

  Адрес:

  ул. Шипка №1

  Сайт:

  http://ukazatel.bg/aleks-garant-ood-182453.html

 • Братя Чолакови ООД

  Фирма Братя Чолакови ООД е с над 10 годишен опит в сферата на търговията със строителни материали (системи за сухо строителство, изолационни материали и др.) , а също материали и аксесоари за вътрешния дизайн и оформление (плочки, мебели и аксесоари за баня, ламиниран паркет, бои, тапети, ел. материали и осветителни тела, ВиК системи и много др.). Тяхна основна дейност е вносът и търговията с всички видове керамични плочки; гранитогрес, теракота, фаянс на реномирани фабрики от Турция, Испания и България.

  Адрес:

  бул. "Гоце Делчев" 74

  Сайт:

  htttp://www.cholakovi.com

 • Руменов 92 ООД

  Над 10 годишен опит в сферата на търговията със строителни материали (системи за сухо строителство, изолационни материали и др.), а също материали и аксесоари за вътрешния дизайн и оформление (плочки, мебели и аксесоари за баня, ламиниран паркет, бои, тапети, ел. материали и осветителни тела, ВиК системи и много др.).

  Адрес:

  главен път Е79, местност Синаница

  Сайт:

  www.knauf.bg

 • Лагуна Лукс OOД

  Тяхната мисия е осигуряване на професионално, любезно и гъвкаво обслужване в областта на търговията със строителни материали и влагането им в довършителните строително-ремонтни дейности в частни домове, обществени сгради, хотели и вилни селища.

  Адрес:

  гр. Бургас 8000; Северна Промишлена Зона, ул. Одрин № 53 А

  Сайт:

  http://www.lagunalux.bg/